Estàs Convidat | Xarxes socials per organitzar el meu casament
17557
post-template-default,single,single-post,postid-17557,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Estàs Convidat - Wedding planner Girona - Invitacions de casament a Girona

Xarxes socials per organitzar el meu casament

Internet i les xarxes socials són ideals per poder preparar i organitzar el vostre casament, informar als convidats del planning del dia C, buscar idees, tutorials, inspirar-vos, etc.

A continuació us explicaré com utilitzar les xarxes socials pel vostre casament i els beneficis d’una pàgina web de la vostra història.

Instagram

El primer exemple és Instagram. El podeu utilitzar per penjar fotos de les decoracions handmade que aneu preparant a casa, imatges que us inspirin pel casament, fotografies de la preboda, les invitacions, un detall de les sabates del vostre dia, etc. Una piiila de coses! El més important és utilitzar el mateix hashtag per a totes elles, per exemple #martaialbert2016. Aquest hashtag el podeu escriure en una pissarra el dia del vostre casament i que la gent l’utilitzi, com l’exemple que us poso a continuació. D’aquesta manera, si feu clic a sobre, podreu veure totes les fotografies etiquetades amb aquest hashtag i relacionades amb el vostre casament.

Pinterest

La segona xarxa social que us vull recomanar és Pinterest. Quan descobreixes Pinterest, ja no l’abandones mai més! Sempre que començo a dissenyar un casament creo un tauler privat amb la parella que es casa on afegeixo idees, imatges inspiradores, propostes… Com un moodboard però online. Va molt i molt bé per descobrir i crear una idea global de l’estil de casament. S’hi poden trobar moltíssimes idees, no només de casaments, que pots anar guardant en diferents taulers, que poden ser públics o privats. Doneu un cop d’ull al meu Pinterest, ja veureu que està organitzat en temes i hi trobareu moltes imatges per inspirar-vos.

Si somieu amb un casament rustic o vintage amb la decoració feta a mà, busqueu les seguents paraules:

  • wedding
  • rustic wedding
  • diy wedding decorations
  • vintage wedding

Facebook

La tercera xarxa social, la que no podia faltar, és facebook. A Facebook trobareu moltes pàgines on comparteixen vídeos i tutorials per fer lletres lluminoses, pintar ampolles de vidre, pentinats, idees per la decoració, manualitats, etc.

Les pàgines que us enllaço a continuació pengen coses molt interessants i inspiradores:

https://www.facebook.com/BuzzFeedDIY

https://www.facebook.com/Vlechten.met.Daan

https://www.facebook.com/ZankyouEspana

https://www.facebook.com/bodasfacilisimo

https://www.facebook.com/bodasnet

https://www.facebook.com/DIY.Met.Daan

https://www.facebook.com/greenweddingshoes

A facebook també podeu crear grups privats, per exemple amb els convidats on penjar el planning del dia C, o amb les amigues pel comiat de soltera.

També hi podeu compartir les imatges d’Instagram, les fotos de la preboda, crear una pàgina, etc. i comentar amb els convidats els detalls del casament.

Pàgina web del vostre casament

L’última idea que us vull explicar és perquè pot servir una pàgina web del vostre casament. Podeu pensar que és una despesa innecessària, però us evitarà moltes trucades i pèrdues de temps. La pàgina web pot servir per informar als convidats del planning del dia C, penjar fotografies de la preboda, fer la llista de cançons de la celebració del casament i que els convidats puguin fer propostes, confirmar assisstència, llibre de firmes online, galeria d’imatges d’instagram utilitzant el vostre hashtag, etc.

A Estàs Convidat us ho volem posar fàcil i us dissenyarem i muntarem la web del vostre casament en 5 dies per 135€.

Els serveis inclosos en el preu són:

Disseny de la web, hosting, domini, muntatge del web i manteniment fins tres mesos després del casament. Si ens passeu els textos i les imatges amb celeritat, la tindrem preparada en 5 dies.

Només us demanarem les vostres fotos, els textos que vulgueu que surtin i nosaltres ens encarregarem de tota la resta.

I super important: Si ho desitgeu, només podran accedir a la web les persones que tinguin la contrasenya d’accés.

El pagament s’efectuarà un cop la web estigui al vostre gust i a punt d’ensenyar a tots els convidats!

Estàs Convidat - Wedding planner Girona - Invitacions de casament a Girona
No Comments

Post A Comment

Subscriu-te al newsletter d'Estàs Convidat i descarrega't el calendari per organitzar el teu casament i plantilles per establir el pressupost i organitzar les taules.