Serveis

 

Disseny d’invitacions de casament i papereria

Dissenyarem la papereria del vostre casament seguint el mateix estil gràfic, és a dir, a conjunt. Personalitzarem la papereria perquè respiri a vosaltres i a la vostra història. El disseny gràfic és la nostra passió i prometem enamorar-vos amb els nostres dissenys!

Invitacions de casament personalitzades, minutes, targetes d’agraïment, detalls, llibre de firmes i tota la papereria que necessiteu pel vostre casament.

 

Decoració i disseny d’espais

Dissenyarem i decorarem els espais del vostre casament amb encant i personalitat perquè expliquin la vostra història. Cuidarem tots els racons i mimarem tots els detalls d’aquest dia tan especial.

Espai de la cerimònia, bodegó de benvinguda, seatting plan, centres de taula, photocall, candy bar, espai pels nens, pissarres, etc.

 

Coordinació del casament

Estarem al vostre costat el dia del vostre casament i atendrem les vostres necessitats i les dels vostres convidats perquè no us hàgiu de preocupar de res, només de gaudir. Ho supervisarem tot per tal que surti com us heu imaginat.

Les setmanes prèvies al casament elaborarem un planning i ens ocuparem de polir els últims detalls, fer les trucades d’última hora, confirmar tots els proveïdors i fer la planificació i el cronograma per tal que el dia del casament cada cosa arribi al seu moment.

 

Organització del casament

Us acompanyarem durant tota la organització, planificació i disseny del vostre casament, així com el dia de la celebració. Us ajudarem a decidir el lloc i la data, buscarem i seleccionarem els proveïdors (fotògraf, floristeria, càtering, etc.) i establirem un planning perquè els preparatius del casament no us siguin un mal de cap i pugueu gaudir de tot el procés.

Farem que aquesta bonica experiència us sigui més comoda, tranquila, divertida i especial.