Serveis

Disseny de papereria i invitacions de casament personalitzades

Dissenyarem les invitacions de casament i la papereria del vostre casament seguint el mateix estil gràfic, és a dir, a conjunt. Personalitzarem la papereria perquè respiri a vosaltres i a la vostra història. 

Invitacions de casament personalitzades, minutes, targetes d’agraïment, detalls, llibre de firmes i tota la papereria que necessiteu pel vostre casament.

Disseny de seating plan

El seating plan és on els vostres convidats veuran a quina taula s’assentaran. És un dels raconets del vostre casament més importants i un dels més creatius! Relacionat amb els vostres viatges, temàtic, que pengi del sostre, amb una garlanda de flors… 

Voleu un seating plan original? Expliqueu-nos les vostres idees i el farem possible! 

Festes infantils i raconets pels més petits

Voleu celebrar una festa inoblidable pels més petits de la casa? O voleu que tinguin un raconet acollidor on es puguin divertir el dia del vostre casament?

Podem organitzar la festa que vulgueu! Temàtica, a casa, en un parc, en un restaurant, el dia del vostre casament… Tenim tot el material necessari perquè puguin gaudir d’un dia fantàstic: disseny de papereria, elements de decoració, tipis, parament de taula… No us haureu de preocupar de res!