🌸 Recordatoris de casament. Idees i detalls personalitzats [ACTUALITZAT 2020]

Els convidats són la part més important del casament després dels nuvis. Tenim tantes coses a dir i a agrair als nostres convidats, amics i familiars que, quan arriba el dia del casament i veiem que passa tot tan ràpid, ens adonem que no tenim prou temps per a poder expressar tot l’amor i agraïment que voldríem.

En aquest post us vull mostrar algunes idees per expressar tot aquest amor i agraïment d’una forma diferent. Els detalls del vostre casament han de sorprendre els vostres convidats, i no hi ha res més emotiu i entranyable que regalar detalls personalitzats! Dedicatòries, escrits i detalls que sorgeixen directament del cor i expressen tot allò que volem dir-li a aquella persona tan especial per a nosaltres.

Detalls pels convidats al casament

AMPOLLES PETITES DE RATAFIA AMB UNA ETIQUETA O ADHESIU AMB EL VOSTRE LOGO​

La Marina i en Mia van voler regalar una ampolleta de Ratafia Ruset als seus convidats. Amb el seu logo, vam fer adhesius que van poden enganxar als potets de vidre.

Espelmes petites personalitzades

La Marina i en Marc van voler regalar una espelma i també una ampolla de ratafia als seus convidats. Amb el seu logo, vam fer adhesius que van poden enganxar als potets de vidre.

Llibret explicant la vostra història, un cançoner, un llibre amb les vostres receptes preferides…

La Montse i en Gerard són músics i al seu casament van regalar un recull de cançons amb els seus corresponents acords a cada un dels convidats. I si busqueu allò que us uneix i ho compartiu amb la resta de convidats en forma de llibre? Si us agrada cuinar, podrieu fer un recull de receptes i si heu viatjat molt, podrieu fer un recull de destins i les principals ciutats a visitar!

Imans de fusta amb el vostre logo gravat a làser

Detalls preparats per vosaltres

L’Anna i en David van fer ells mateixos uns plats de ceràmica amb els seus noms i en van donar un a vada convidat. A la taula on vam posar els detalls, hi havia un llibret amb les fotos de tot el procés!

Diferents elements de papereria i petits regals

Si no teniu clar quin regal voleu fer als vostres convidats, podrieu optar per fer petits detalls com un pai pai personalitzat, preparar un joc amb targetes, mocadors per a llàgrimes de felicitat a l’inici de la cerimònia, xapes amb frases divertides, kits de supervivència per després del casament…

Totes les opcions tenen alguna cosa que les fa especial, amb una presentació molt cuidada i tenint en compte tots els detalls. L’elecció del regal dependrà del vostre estil i el que vulgueu transmetre als vostres convidats.

A Estàs Convidat us podem assessorar i trobar conjuntament quin podria ser el millor regal pels vostres convidats. Ens encantarà treballar amb vosaltres i trobar el detall ideal per recordar aquest dia tan meravellós d’una forma especial.