Recordatoris de casament. Idees i detalls personalitzats.

Els convidats són la part més important del casament després dels nuvis. Tenim tantes coses a dir i a agrair als nostres convidats, amics i familiars que, quan arriba el dia del casament i veiem que passa tot tan ràpid, ens adonem que no tenim prou temps per a poder expressar tot l’amor i agraïment que voldríem.

En aquest post us vull mostrar algunes idees per expressar tot aquest amor i agraïment d’una forma diferent. Els detalls del vostre casament han de sorprendre els vostres convidats, i no hi ha res més emotiu i entranyable que regalar detalls personalitzats! Dedicatòries, escrits i detalls que sorgeixen directament del cor i expressen tot allò que volem dir-li a aquella persona tan especial per a nosaltres.

Aquest plat de porcellana cal·ligrafiat amb el nom i una dedicatòria personalitzada pot servir alhora de seating i de regal, ja que la idea és que se l’emportin com a record. Es pot utilitzar un plat blanc, transparent o del color que millor combini amb les tonalitats del vostre casament, sempre i quant la tinta utilitzada ressalti.

Les suculentes són unes plantes exòtiques que apareixen a totes les revistes i blogs de casaments, estan de moda! Neixen en llocs àrids i no necessiten moltes cures, ja que acumulen suficient aigua a les parts més carnoses per a sobreviure llargs períodes de temps. Són perfectes per ambientar casaments rústics celebrats a l’aire lliure i donaran un punt natural al vostre casament.

Si teniu suficient temps i us agrada cuinar, podríeu optar per preparar pots de melmelada casolana i obsequiar els vostres convidats amb un recordatori de casament ben dolç. Si no disposeu de prou temps, podríeu buscar un distribuïdor local que us pogués preparar petits pots de melmelada ecològica i personalitzar vosaltres les etiquetes.

Un CD amb les cançons més representatives de la vostra vida seria un regal molt original que també faria reviure moments especials als vostres pares, germans i amics. Cançons de la infància, cançons de l’adolescència, els primers concerts, les cançons de l’estiu, les primeres nits de festa…

Igual que amb la melmelada, podríeu buscar un apicultor local que us pogués proporcionar mel i sorprendre els convidats al vostre casament amb aquest dolç i gustos detall.

Regalar llavors per simbolitzar el naixement i el creixement de l’amor és un detall molt simbòlic que els convidats es podran endur a casa i gaudir-ho per molt de temps després del casament, igual que les plantes.

Totes les opcions tenen alguna cosa que les fa especial, amb una presentació molt cuidada i tenint en compte tots els detalls. L’elecció del regal dependrà del vostre estil i el que vulgueu transmetre als vostres convidats.

Si no sabeu com materialitzar les vostres idees, no feu molt bona lletra o no teniu temps per cal·ligrafiar i muntar els regals, sempre podeu contractar els serveis d’un professional per què us ajudi. A Estàs Convidat us podem assessorar i trobar conjuntament quin podria ser el millor regal pels vostres convidats, dissenyar i materialitzar les vostres idees o ajudar-vos en aquests petits detalls. Ens encantarà treballar amb vosaltres i trobar el detall ideal per recordar aquest dia tan meravellós d’una forma especial.

Segueix-me a les xarxes socials per veure més idees i dissenys pel vostre casament: instagram, facebook i pinterest.

No oblidis subscriure’t al newsletter d’Estàs Convidat per rebre al teu email més consells pel vostre casament i per descarregar-te recursos gratuïts per començar a organitzar-lo!

Un casament únic, necessita unes invitacions úniques. Dissenyarem i donarem forma a les vostres idees. Les invitacions del vostre casament seran tan especials com vosaltres vulgueu: més simples, més complexes, tallades a laser, sobre cartolina, sobre fusta…!

Deixa un comentari