Estàs Convidat | Hola, sóc la Cristina!
16700
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16700,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Hola, sóc la Cristina!

Una dissenyadora gràfica enamorada dels casaments

Em vaig enamorar dels casament quan una amiga em va demanar que li dissenyés les invitacions del seu casament. Em vaig enamorar de la il·lusió dels nuvis, de les ganes de gaudir d’un dia especial on contéssin tots els detalls. Dels sentiments a flor de pell dels pares i germans. De l’alegria dels familiars i del “ja era hora!” dels amics.

I aquí estic quatre anys després, a punt d’explicar-te una de les coses més importants que he aprés al costat de totes les parelles que han confiat en mi: gaudiu de tots i cada un dels moments de l’organització del vostre casament. Gaudiu d’aquests procés sense presses ni maldecaps innecessaris. Organitzar un casament és molt emotiu, però no és senzill. Tots els detalls d’aquest dia són importantíssims: escollir el restaurant, el fotògraf, l’estil del casament, els espais a decorar, les flors, les invitacions, organitzar les taules, coordinar a tots els proveïdors… Semblen moltes coses oi?

Espero poder-vos ajudar amb l’organització, la coordinació o la decoració del vostre casament i transmetre l’entusiasme i passió amb les que treballo perquè pugueu sentir i gaudir aquest moment tan especial.

Cristina Masferrer

Parelles que han confiat en mi

Subscriu-te al newsletter d'Estàs Convidat i descarrega't el calendari per organitzar el teu casament i plantilles per establir el pressupost i organitzar les taules.