Hola, sóc la Cristina!

I m'apassiona crear i dissenyar papereria, els casaments, les celebracions i les festes.

Em vaig enamorar de tot el que envolta un casament quan una amiga em va demanar que li dissenyés les seves invitacions de casament. Em vaig enamorar de la il·lusió dels nuvis, de les ganes de gaudir d’un dia especial on comptessin tots els detalls. Dels sentiments a flor de pell dels pares i germans. De l’alegria dels familiars i del “ja era hora!” dels amics.

I aquí estic cinc anys després, a punt d’explicar-te una de les coses més importants que he après al costat de totes les parelles que han confiat en mi: gaudiu de tots i cada un dels moments de l’organització del vostre casament, gaudiu d’aquest procés sense presses ni maldecaps innecessaris perquè passa volant.

Organitzar un casament és molt emocionant, però no és senzill. Quantes idees us han vingut al cap només d’imaginar-vos-el? I a més, oi que penseu que tots tots tots els detalls d’aquest dia són importantíssims? Escollir un lloc on us hi sentiu a gust i us ofereixi tot allò que busqueu, un fotògraf afí al vostre estil, les flors i la decoració, les invitacions, els detalls, organitzar les taules, coordinar a tots els proveïdors, que no plogui… Semblen moltes coses oi?

Només hi ha una manera de poder-ho gaudir: organitzar-vos, centrar-vos en el més important i imprescindible, no voler abastar més del compte i demanar ajuda sempre que us calgui. Ah! I em deixava el famós pla B per si plou!

I si pel camí us perdeu, aquí estic! Espero poder-vos ajudar amb el vostre casament i transmetre l’entusiasme i passió amb les que treballo perquè pugueu gaudir aquest moment tan especial.

Dissenyo invitacions i papereria

Per mi, el més important de la papereria, és que segueixi tota el mateix estil. M’agrada que el fil començi en l’instant que els convidats reben la invitació, continuï amb el moment que arriben a la cerimònia, quan busquen la seva taula, miren la minuta i acabi amb el detall que s’emporten a casa.

La papereria i els complements a conjunt amb els colors i la decoració marcaran la diferència del vostre casament!

Què m'inspira

Ballar fins que surti el sol. Una cala perduda de la Costa Brava. Sentir l’aire a la cara. Cadaqués. Una nit d’estiu. Les lletres de Txarango. Els Catarres. El cel estrellat. El dia de Sant Jordi. Que em despentini el vent. La festa major del poble. L’olor a brisa marina. Un ram de flors. Una pluja d’estels. Girona. El concert del meu grup preferit. Les Guilleries. La revetlla de Sant Joan. 

Què diuen de mi

Ara que ja sabeu d’on vinc i què faig, estic desitjant conèixer la vostra història.

Me l’expliqueu?