Estàs Convidat | Invitació de casament Marina i Marc
19167
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19167,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
  • Invitacions Kraft i serigrafia - Estàs Convidat
  • Invitacions Kraft i serigrafia - Estàs Convidat
  • Invitacions Kraft i serigrafia - Estàs Convidat
  • Invitacions Kraft i serigrafia - Estàs Convidat
  • Invitacions Kraft i serigrafia - Estàs Convidat

Invitacions de casament personalitzades pel dia més especial de la vostra vida. Senzilles però elegants, modernes i sofisticades, romàntiques, campestres, vintage, rústiques…

Voleu unes invitacions de casament úniques? Les dissenyarem seguint el vostre estil! Podreu tocar i escollir les cartolines i els sobres que més us agradin, fer proves d’impressió i formats i el més important, veure el resultat final abans d’enviar-les totes a impremta per estar completament convençuts del resultat.

1. Ompliu el formulari de contacte i explica’ns quins models t’agraden, les idees que teniu i les unitats aproximades que necessiteu.

2. En un màxim de 48 hores us enviarem un email amb totes les opcions i el pressupost.

3. Si accepteu el pressupost, cal fer el pagament del 50% del pressupost i començarem a treballar amb el disseny. Entre 10 i 12 dies un passarem les propostes i farem les modificacions que calgui fins que la invitació estigui totalment al vostre gust. No hi ha límit de modificacions, el nostre objectiu és que la sentiu vostra i sigui única.

4. Un cop finalitzem el disseny i hàgiu repassat les dades, telèfons, textos, etc., ho enviarem a impremta per fer una prova d’impressió i us enviarem una foto. Si la prova és correcte, les imprimirem totes. Caldrà fer el 50% restant del pagament.

5. Quan estiguin impreses (entre 5 i 7 dies després de donar l’ok a la prova) muntarem les invitacions i prepararem l’enviament o quedarem un dia perquè les vingueu a recollir.

6. Rebreu les vostres invitacions embolicades i mimades fins a l’últim detall perquè les pugueu començar a repartir entre els vostres convidats.

Suport

Cartolina Kraft 300gr

Format

16x12cm

Tècnica

Serigrafia blanca

Sobre

Blanc o negre 18x13

Inclou segell

5x5cm

Category
Invitacions
Subscriu-te al newsletter d'Estàs Convidat i descarrega't el calendari per organitzar el teu casament i plantilles per establir el pressupost i organitzar les taules.