Estàs Convidat | Invitació de casament Anna i Jordi
18604
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18604,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Invitació de casament Anna i Jordi

Invitacions de casament personalitzades pel dia més especial de la vostra vida. Senzilles però elegants, modernes i sofisticades, romàntiques, campestres, vintage, rústiques…

Voleu unes invitacions de casament úniques? Les dissenyarem seguint el vostre estil! Podreu tocar i escollir les cartolines i els sobres que més us agradin, fer proves d’impressió i formats i el més important, veure el resultat final abans d’enviar-les totes a impremta per estar completament convençuts del resultat.

Inclou disseny personalitzat, modificacions il·limitades, impressió, sobre bàsic i segell a conjunt amb el logo els nuvis.

  • 50 unitats: 4,70€/unitat · 235€ en total
  • 75 unitats: 3,7€/unitat · 277,50€ en total
  • 100 unitats: 3,2€/unitat · 320€ en total
  • 125 unitats: 2,7€/unitat · 337,50€ en total
  • Tira fotogràfica: 0,8€/unitat
  • Targeta amb el mapa : 0,8€/unitat

1. Ompliu el formulari de contacte i explica’ns quins models t’agraden, les idees que teniu i les unitats aproximades que necessiteu.

2. En un màxim de 48 hores us enviarem un email amb totes les opcions i el pressupost.

3. Si accepteu el pressupost, cal fer el pagament del 50% del pressupost i començarem a treballar amb el disseny. Entre 10 i 12 dies un passarem les propostes i farem les modificacions que calgui fins que la invitació estigui totalment al vostre gust. No hi ha límit de modificacions, el nostre objectiu és que la sentiu vostra i sigui única.

4. Un cop finalitzem el disseny i hàgiu repassat les dades, telèfons, textos, etc., ho enviarem a impremta per fer una prova d’impressió i us enviarem una foto. Si la prova és correcte, les imprimirem totes. Caldrà fer el 50% restant del pagament.

5. Quan estiguin impreses (entre 5 i 7 dies després de donar l’ok a la prova) muntarem les invitacions i prepararem l’enviament o quedarem un dia perquè les vingueu a recollir.

6. Rebreu les vostres invitacions embolicades i mimades fins a l’últim detall perquè les pugueu començar a repartir entre els vostres convidats.

Suport

Cartolina Kraft 300gr

Format

12x16cm

Impressió

Color, una cara

COMPLEMENTS

Cordill, tira fotogràfica i targeta amb el mapa

SOBRE

Kraft 18x13cm

Inclou segell

5x5cm

Category
Invitacions
Subscriu-te al newsletter d'Estàs Convidat i descarrega't el calendari per organitzar el teu casament i plantilles per establir el pressupost i organitzar les taules.