Estàs Convidat | Casament Judith i Jordi
18181
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18181,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

La Judith i en Jordi en van casar el dia 2 de juliol de 2016 a Palau Lo Mirador, a Torroella de Montgrí, al Baix Empordà. Sense cap dubte puc dir que són una de les parelles més creatives que he conegut mai! Els dos són uns apassionats d’Estats Units, d’en Bruce Springsteen i d’en Rocky i van sorprendre els seus convidats amb un ball super rockero al ritme de Drive all night, de Bruce Springsteen, i Twist and shout dels Beatles.

 

A ‘Estàs Convidat’ els hi vam dissenyar el sitting, les minutes, el llibre de firmes, el photocall i vam fer la coordinació del dia del casament i la decoració del jardí. Pel sitting vam dissenyar un mapa dels estats units i cada taula era un estat amb la seva corresponent matrícula. Per dissenyar les minutes vam seguir l’estil del old west i els colors de la bandera americana.

 

També vam dissenyar unes làmines que van regalar a les parelles que estan esperant un fill amb el significat del nom del futur nadó.

Coordinació i decoració casament

Fotògraf

Date
Category
Casaments
Subscriu-te al newsletter d'Estàs Convidat i descarrega't el calendari per organitzar el teu casament i plantilles per establir el pressupost i organitzar les taules.