Marca Taules casament

Els nostres marca taules són perfectes per marcar les taules d’un casament, oferint una manera elegant i personalitzada de guiar els teus convidats a les seves taules.

Aquí pots veure una selecció de marca taules que ja hem creat. Cada peça està feta amb cura i atenció als detalls, però també oferim serveis de disseny personalitzat per a aquells que busquen alguna cosa única. Si tens una idea especial en ment, estarem encantades d’ajudar-te a fer-la realitat. Pots enviar-nos un correu electrònic amb les teves idees o visitar-nos a la nostra botiga de Tordera per parlar directament amb el nostre equip de disseny. També podem adapatar els dissenys que hi ha a continuació.

Invitacions de casaments

Papereria respectuosa amb el medi ambient

Totes les invitacions de casament estan impreses amb cartulina de qualitat obtinguda de boscos sostenibles i de forma respetuosa amb el medi ambient.

Controlem tot el procés d'impressió de les invitacions de casament

Nosaltres mateixes imprimim les invitacions i la papereria al nostre estudi per poder oferir-vos la máxima qualitat. El paper, la impressió, el sobre, els complements, cordills, llaços, etiquetes… tot de màxima qualitat.

Sobres kraft inclosos amb la compra de les invitacions

Amb la compra de les teves invitacions s’inclouen els sobres kraft sense folre en la mateixes quantitat.

Papereria a conjunt seguint l'estil de les invitacions

A part de les teves invitacions de casament, també trobaras el segell,  les minutes, el seating, els marca-llocs i els pai pai a conjunt.

Complements de decoració per a casaments

Tenim una gran varietat de complements de decoració per fer el vostre casament encara més original: papereriacartells de fusta, toppers de fusta i banderoles de tela

Invitacions de casament llestes de repartir

Us enviarem les invitacions llestes per repartir entre els vostres convidats. Els manipulats van inclosos en el preu de les invitacions!

Reimpressió gratuïta de les vostres invitacions de casament

Si has de tornar a imprimir les teves invitacions pel COVID, te les reimprimim gratis amb la teva nova data ♥

Com comprar les invitacions de casament online

1. Triar la invitació que més t’agradi i els complements o papereria de casament

2. Realitzar el pagament de forma segura amb targeta, Paypal o transferència bancària

3. Envia’ns les dades per personalitzar la invitació a hola@estasconvidat.com. També podem modificar el disseny si vols fer alguns canvis!

4. T’enviem el teu disseny en digital perquè puguis veure com quedaran les invitacions abans d’imprimir

5. Enviem la teva comanda en 15 dies aproximadament