Estàs Convidat | PDF Descarregable gratuït | Llibres de firmes de casament originals
17351
post-template-default,single,single-post,postid-17351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Estàs Convidat Wedding Planner - Invitacions de casament en català

PDF Descarregable gratuït | Llibres de firmes de casament originals

A Estàs Convidat ens encanta poder transformar els elements més tradicionals d’un casament per propostes més atrevides, creatives i originals. És per això que avui us portem diferents idees de llibres de firmes i un PDF descarregable gratuït!

Els llibres de firmes són un dels records més bonics del dia del vostre casament. Poder llegir al cap d’un temps els missatges i dedicatòries d’aquest dia tan especial sempre fa il·lusió i es belluguen sentiments i emocions al nostre interior.

Personalitzar el llibre al vostre gust converteix un acte tradicional i, fins i tot compromès, ja que a vegades un no sap què escriure, en un esdeveniment divertit i que convida a tothom a voler participar. De què en farem de tenir un llibre si poca gent ens hi escriu? Quedar-nos amb les ganes de tenir un bonic i diferent record del casament!

Comencem amb les propostes!

Què us sembla aquesta divertida targeta per escriure consells sobre el matrimoni o recomanacions per la nit de noces? Es podrien posar dins d’una ampolla!

Es podrien posar les targetes dins d’una ampolla!

O escriure’ls en pedretes i col·locar-les en un gerro o en un jardí sec d’estil japonès

Pels amants de la neu, què us semblen aquests esquís de fusta? Us els imagineu decorant la paret?

Aquesta proposta és pels amants de la música! Quina guitarra tan especial, com la del primer concert!

I què us sembla poder revelar les fotos del casament al moment? Sense poder-les esborrar! Quines imatges tan dignes de recordar al cap dels anys, oi? jiji

Quantes formes diferents de poder emmagatzemar records! Només heu d’escollir la que vagi més amb vosaltres, els vostres convidats i el vostre casament.

Si no sabeu per on començar a muntar el vostre llibre de firmes o teniu una idea i necessiteu ajuda per materialitzar-la no dubteu en contactar amb nosaltres! Ens encantarà treballar amb vosaltres i acabar de polir tots els petits detalls que no tingueu temps a enllestir.

A continuació us podreu descarregar un PDF amb les targetes dissenyades per Estàs Convidat pel vostre casament! Esperem que les gaudiu i tingueu un bon record del vostre dia!

No Comments

Post A Comment

Subscriu-te al newsletter d'Estàs Convidat i descarrega't el calendari per organitzar el teu casament i plantilles per establir el pressupost i organitzar les taules.