PDF Descarregable gratuït | Llibres de firmes de casament originals

A Estàs Convidat ens encanta poder transformar els elements més tradicionals d’un casament per propostes més atrevides, creatives i originals. És per això que avui us portem diferents idees de llibres de firmes i un PDF descarregable gratuït!

Els llibres de firmes són un dels records més bonics del dia del vostre casament. Poder llegir al cap d’un temps els missatges i dedicatòries d’aquest dia tan especial sempre fa il·lusió i es belluguen sentiments i emocions al nostre interior.

Personalitzar el llibre al vostre gust converteix un acte tradicional i, fins i tot compromès, ja que a vegades un no sap què escriure, en un esdeveniment divertit i que convida a tothom a voler participar. De què en farem de tenir un llibre si poca gent ens hi escriu? Quedar-nos amb les ganes de tenir un bonic i diferent record del casament!

Hi ha formes diferents de poder emmagatzemar records! Només heu d’escollir la que vagi més amb vosaltres, els vostres convidats i el vostre casament.

Si no sabeu per on començar a muntar el vostre llibre de firmes o teniu una idea i necessiteu ajuda per materialitzar-la no dubteu en contactar amb nosaltres! Ens encantarà treballar amb vosaltres i acabar de polir tots els petits detalls que no tingueu temps a enllestir.

A continuació us podreu descarregar un PDF amb les targetes dissenyades per Estàs Convidat pel vostre casament! Esperem que les gaudiu i tingueu un bon record del vostre dia!

PDF descarregable gratuït!

Deixa un comentari

Loveletter

Subscriu-te al newsletter d’Estàs Convidat i rep un regal de benvinguda: un 5% de descompte i una guia per organitzar el vostre casament!