Invitacions de casament personalitzades

Si vosaltres també penseu que les invitacions de casament han de ser especials i úniques… us podem ajudar a disseyar-les!

No perdeu més temps buscant invitacions per internet que no encaixen amb la vostra història d’amor… és el moment que dissenyem les vostres!

Volem que us ho passeu bé dissenyat lesvostres invitacions amb nosaltres i que, quan estiguin a punt i les rebeu a casa, us emocioneu!

Cuidarem fins a l’últim detall!

 

Papereria per a casaments

Aquí podeu veure alguns dels casaments dels que hem format part. Podeu veure les invitacions de casament que hem dissenyat, i papereria a conjunt com el seatings, les minutes, els marca llocs i els marca taules, cartells de fusta i detalls pels convidats.

Les parelles que han confiat en mi

Procés de disseny i entrega

EXPLIQUEU-NOS LA VOSTRA IDEA

Ompliu el formulari de contacte i expliqueu-nos quins models us agraden, les idees que teniu i les unitats aproximades que necessiteu.

US ENVIEM EL PRESSUPOST

En un màxim de 48 hores us enviarem un email amb totes les opcions i el pressupost. Si accepteu el pressupost, cal fer el pagament del 50% del pressupost i començarem a treballar amb el disseny. 

US ENVIEM LES IDEES

Entre 10 i 12 dies un passarem les propostes i farem les modificacions que calgui fins que la invitació estigui totalment al vostre gust. No hi ha límit de modificacions, el nostre objectiu és que la sentiu vostra i sigui única.

IMPRIMIM LES INVITACIONS DE CASAMENT

Un cop finalitzem el disseny i hàgiu repassat les dades, telèfons, textos, etc., ho enviarem a impremta per fer una prova d’impressió i us enviarem una foto. Si la prova és correcte, les imprimirem totes. Caldrà fer el 50% restant del pagament.

US ENVIEM LES INVITACIONS

Quan estiguin impreses (entre 5 i 7 dies després de donar l’ok a la prova) muntarem les invitacions i prepararem l’enviament o quedarem un dia perquè les vingueu a recollir.

REPARTIU LES INVITACIONS DE CASAMENT

Rebreu les vostres invitacions embolicades i mimades fins a l’últim detall perquè les pugueu començar a repartir entre els vostres convidats.

Expliqueu-nos la vostra idea!

Les vostres invitacions de casament han de ser com la vostra història d’amor: ÚNICA!

I estem desitjant conèixer-la!

Prometem plasmar-la a tota la papereria perquè parli de vosaltres. Des de que doneu la notícia als vostres familiars més propers fins a que comenci a sonar la cançó del vostre ball.

Dissenyarem tot alló que vulgueu que formi part dels moments més especials del vostre casament.