Invitacions de casament personalitzades

Unes invitacions de casament úniques

Invitacions de casament personalitzades pel dia més especial de la vostra vida. Senzilles però elegants, modernes i sofisticades, romàntiques, campestres, vintage, rústiques…

Voleu unes invitacions de casament úniques? Les dissenyarem seguint el vostre estil! Podreu tocar i escollir les cartolines i els sobres que més us agradin, fer proves d’impressió i formats i el més important, veure el resultat final abans d’enviar-les totes a impremta per estar completament convençuts del resultat.

Últims dissenys d’invitacions personalitzades

Procés de disseny i entrega

1. Ompliu el formulari de contacte i expliqueu-nos quins models us agraden, les idees que teniu i les unitats aproximades que necessiteu.

2. En un màxim de 48 hores us enviarem un email amb totes les opcions i el pressupost.

3. Si accepteu el pressupost, cal fer el pagament del 50% del pressupost i començarem a treballar amb el disseny. Entre 10 i 12 dies un passarem les propostes i farem les modificacions que calgui fins que la invitació estigui totalment al vostre gust. No hi ha límit de modificacions, el nostre objectiu és que la sentiu vostra i sigui única.

4. Un cop finalitzem el disseny i hàgiu repassat les dades, telèfons, textos, etc., ho enviarem a impremta per fer una prova d’impressió i us enviarem una foto. Si la prova és correcte, les imprimirem totes. Caldrà fer el 50% restant del pagament.

5. Quan estiguin impreses (entre 5 i 7 dies després de donar l’ok a la prova) muntarem les invitacions i prepararem l’enviament o quedarem un dia perquè les vingueu a recollir.

6. Rebreu les vostres invitacions embolicades i mimades fins a l’últim detall perquè les pugueu començar a repartir entre els vostres convidats.