Invitacions de casament personalitzades

A Estàs Convidat, ens apassiona la màgia dels moments especials, i no hi ha ocasió més bonica i emotiva que el dia del teu casament.

Les nostres invitacions de casament personalitzades estan dissenyades amb l’amor, la creativitat i l’atenció als detalls que et mereixes per fer del teu gran dia una experiència inoblidable des del primer moment.

Per què triar les nostres invitacions de casament personalitzades?

La resposta és senzilla: perquè tu ets única, i el teu casament també ho serà. Ens comprometem a capturar l’essència del vostre amor i plasmar-la en invitacions que reflecteixin la vostra personalitat i estil com a parella. Des del clàssic fins al contemporani, des del romàntic fins al més avantguardista.

El nostre procés de personalització és fàcil i emocionant. Treballarem amb tu per comprendre els teus somnis i visions pel gran dia, i t’oferirem opcions creatives perquè les teves invitacions de casament reflecteixin els teus desitjos a la perfecció. Podràs triar entre una selecció d’exquisits papers, colors, tipografies i detalls únics que faran que les teves invitacions siguin veritablement teves.

Papereria per a casaments

Aquí podeu veure alguns dels casaments als quals hem contribuït amb les nostres invitacions de casament i papereria a conjunt. Des dels detalls de seient fins als cartells de fusta i petits detalls per als convidats, tot ha estat dissenyat amb amor i dedicació.

Deixeu-vos inspirar per aquestes celebracions úniques i inoblidables!

Les parelles que han confiat en mi

Procés de disseny i entrega

EXPLIQUEU-NOS LA VOSTRA IDEA

Ompliu el formulari de contacte i expliqueu-nos quins models us agraden, les idees que teniu i les unitats aproximades que necessiteu.

US ENVIEM EL PRESSUPOST

En un màxim de 48 hores us enviarem un email amb totes les opcions i el pressupost. Si accepteu el pressupost, cal fer el pagament del 50% del pressupost i començarem a treballar amb el disseny. 

US ENVIEM LES IDEES

Entre 10 i 12 dies un passarem les propostes i farem les modificacions que calgui fins que la invitació estigui totalment al vostre gust. No hi ha límit de modificacions, el nostre objectiu és que la sentiu vostra i sigui única.

IMPRIMIM LES INVITACIONS DE CASAMENT

Un cop finalitzem el disseny i hàgiu repassat les dades, telèfons, textos, etc., ho enviarem a impremta per fer una prova d’impressió i us enviarem una foto. Si la prova és correcte, les imprimirem totes. Caldrà fer el 50% restant del pagament.

US ENVIEM LES INVITACIONS

Quan estiguin impreses (entre 5 i 7 dies després de donar l’ok a la prova) muntarem les invitacions i prepararem l’enviament o quedarem un dia perquè les vingueu a recollir.

REPARTIU LES INVITACIONS DE CASAMENT

Rebreu les vostres invitacions embolicades i mimades fins a l’últim detall perquè les pugueu començar a repartir entre els vostres convidats.

Expliqueu-nos la vostra idea!

Les vostres invitacions de casament han de ser tan úniques com la vostra història, i estem emocionats per conèixer-la!

Ens comprometem a capturar cada detall i a reflectir-lo a través de tota la papereria, fent que cada element parli de vosaltres. Des de l’emoció de compartir la notícia amb els vostres éssers estimats fins al moment en què ballareu junts per primera vegada com a parella casada.

Amb il·lusió i creativitat, dissenyarem tot allò que desitgeu que formi part dels moments més especials del vostre casament. Cada detall serà cuidat amb tendresa per fer de la vostra celebració un esdeveniment que mantindreu en el record tota la vida.

Pressupost online

Fes realitat el casament dels teus somnis amb invitacions i papereria personalitzades que reflecteixin la vostra història. Demana pressupost online sense compromís i deixa’ns capturar la màgia del teu gran dia amb detalls i dissenys especials que faran brillar la vostra celebració.

Només ens has de proporcionar algunes dades bàsiques sobre el tipus d’invitacions que busques i les teves preferències de disseny.

Et prepararem un pressupost personalitzat per adaptar-nos al teu estil i pressupost.