FAQS

Quan hem de començar a planificar el disseny del casament?

Un any és un bon plaç per definir el vostre concepte de casament i dissenyar-lo. Però si us queden pocs mesos i necessiteu la nostra ajuda estarem encantats d’ajudar-vos. Ens encanten els reptes, i sobretot si són tant especials! Podeu consultar aquest enllaç per conèixer el planning d’un casament. 

Quin cost te el disseny d’un casament?

Cada parella és única, i les seves idees també. Per això és complicat definir un cost exacte per a un casament. A partir de la primera reunió, us farem un pressupost a mida, ajustat al vostre pressupost i a les vostres necessitats.

La primera reunió té algun cost?

La primera reunió no te cap cost. Ni la segona, ni la tercera, ni les que facin falta. Les reunions són per conèixe’ns, per que ens expliqueu les vostres idees i per captar el vostre estil. D’aquesta manera podrem fer-vos un pressupost més ajustat i fer realitat les vostres idees, sense que res falli i encertant-ho tot.

Un cop acceptem el pressupost, ja us posareu a treballa?

Exacte! A partir del que captem del vostre estil i les vostres idees començarem a elaborar una proposta de disseny per al vostre casament. És per aquest motiu que el primer pas serà que ens aboneu el 50% del pressupost per començar a treballar. El 50% restant es farà la setmana del casament.

Com i quan ens comunicarem?

Ens comunicarem les vegades que necessiteu i necessitem. Via mail, mòbil, en persona… Estarem amb vosaltres per qualsevol dubte o consulta que tingueu.