En què em pot ajudar una wedding planner

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Perquè et puc ser de gran ajuda per organitzar el teu casament?

Perquè hauria d’afegir una despesa addicional a tot el cost que comporta un casament, deus pensar. La veritat és que, qui t’asseguri que contractar una wedding planner o una organitzadora d’esdeveniments t’ajudarà a estalviar diners, t’està dient una petita mentida, perquè nosaltres tenim uns honoraris com qualsevol altre professional i volem viure d’això. El que si fem, és estalviar-vos temps en trucades, mails i reunions irrellevants i, a vegades, aconseguir-vos bons preus, descomptes o millores del servei negociant amb els proveïdors que contractem pel vostre casament. També us assessorem amb els costos de cada una de les partides decidint quin seria l’import adequat i definim des del principi els recursos que destinarem a cada una d’elles per evitar sorpreses i tenir el pressupost totalment controlat.

Organitzar un casament requereix molt de temps, un temps que potser no tens o prefereixen invertir en altres coses, com per exemple preparar els detalls pels convidats, escriure les targetes d’agraïment, preparar els regals, etc. Contractant una wedding planner dedicaràs només el temps just i necessari a l’organització del vostre casament. No te’n desentendràs ni deixarà de ser vostre el casament, sinó que la feina menys divertida la farem nosaltres: buscar pressupostos, consultar disponibilitats dels professionals que vulgueu contractar, fer els tràmits burocràtics, demanar permisos, concertar visites i reunions, fer el calendari dels pagaments, etc.

Perquè em necessites per coordinar el teu casament?

Contractar el servei de coordinació del dia C, més que una despesa, l’hem de considerar una inversió. Una inversió en tranquil·litat, ja que no hauràs d’estar pendent de tots els proveïdors, que poden arribar a ser més de 15. T’imagines estar el dia abans del casament trucant al fotògraf, al càtering, a la florista, als músics, al videògraf, etc. per confirmar que saben l’hora que han de ser a lloc? Atenent als convidats que vénen de fora i gestionant el seu allotjament? O posant els noms a les taules de cada un dels convidats? Impensable! Aquest dia has d’estar tranquil·la i relaxada per estar radiant l’endemà.

També és una inversió en seguretat i confiança, ja que cada moment controlarem tots els imprevistos que hi pugui haver sense que us hàgiu de preocupar per res, i ho farem tan i tan bé que ni us n’adonareu (som les millors solucionant imprevistos). Que hi ha un convidat més? Que s’ha de modificar el sitting? Que plou? Que algú és al·lèrgic a un plat del menú? Que s’ha de col·locar el vel? Què el fotògraf s’ha perdut? (Perdó per exemple a tots els meus companys fotògrafs :P) Que la florista té algun dubte? Que el DJ necessita que li faci un senyal a l’inici de la cerimònia i quan arribi la núvia? Que s’han de preparar els regals per repartir-los? Que hi ha un contratemps? Que s’ha de preparar la candy bar? Que s’ha de posar el carret a la polaroid? Wedding planner al rescat!

Una de les coses que més m’agrada de coordinar un casament són les sorpreses. És habitual que la família dels nuvis es posi en contacte amb mi dies abans del casament per buscar en quin moment de la celebració poden posar un vídeo o donar-los un regal. M’encanta quan s’acaba la sorpresa la parella em diu: “I tu ho sabies també?”. Per tant, atenció! Si contracteu una wedding planner perquè faci la coordinació del dia del casament, comenteu-ho a la família i als amics i que s’hi posin en contacte.

I l’última inversió, la més gratificant que es pot fer: en felicitat. Doncs sí, perquè el dia del teu casament és un moment únic del qual has de gaudir de tots els moments i de tots els detalls. No ha de ser un dia del qual hagis d’estar pendent de mil coses. Aquest és dels pocs dies que sí o sí t’has de permetre oblidar-ho tot per unes hores i sentir, sentir aquest moment tan màgic i irrepetible. Aquesta és la principal funció de les wedding planner. Oi que és diferent del que pensaves abans de començar a llegir?

[blockquote text=”El dia del teu casament inverteix en tranquil·litat, seguretat i felicitat. Confia en una wedding planner perquè tot surti perfecte. ” text_color=”#ffffff” width=”100%” line_height=”undefined” background_color=”#b0d2ce” border_color=”” show_quote_icon=”no” quote_icon_color=””]

No deixaré mai que et sentis sola o atabalada durant l’organització del teu casament. T’acompanyaré en cada decisió i t’assessoraré des de la meva experiència en organització, coordinació i decoració de casaments.

Cada detall i cada decisió conta en un casament i m’encantarà donar-li aquell toc tan personal vostre, captar la vostra essència i aconseguir un casament únic i especial que sigui el reflex del vostre amor.

Tens algun dubte? No acabes de tenir clar si necessites o no una wedding planner? Deixa els teus comentaris i les teves preguntes a continuació i et respondré.

Si vols que t’ajudi en l’organització, decoració o coordinació del teu casament, pots enviar-me un email a hola@estasconvidat.com o trucar-me al 603744531 i miraré si tinc la data disponible.[/vc_column_text][action full_width=”no” type=”normal” text_font_weight=”” show_button=”yes” background_color=”#b0d2ce” button_text=”DESCARREGAR” button_text_color=”#ffffff” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ text_size=”16″ button_hover_text_color=”#b0d2ce” button_hover_background_color=”#ffffff” button_border_color=”#ffffff” button_hover_border_color=”#ffffff”]Descarrega’t el planning del casament i plantilles per establir el pressupost, organitzar les taules i la playlist del vostre casament![/action][/vc_column][/vc_row]