Descarregable gratuït | Missatges per decorar l’arbre de Nadal

Descarregable gratuït nadal

Aquestes setmanes he tingut moltíssimes invitacions per preparar abans de les festes… però no podia faltar el meu regal de nadal!

A vegades aquestes festes ens recorden a persones que ja no hi són, ens provoquen enyorança o simplement volem que passin de pressa. Veiem anuncis de regals, colònies i joguines per tot arreu. Comprar i menjar.

Però… i si li donem la volta? I si aprofitem per gaudir de veritat dels nostres? De les sobretaules, dels torrons, de la llar de foc, d’aquell moment per nosaltres… per fer balanç de l’any que deixem enrere i començar a pensar en com ens anirà el 2018, què ens portarà de nou, quin nou indret descobrirem, quines sorpreses ens esperen, quina persona coneixerem, quin nou projecte engegarem… Oi que és molt més enriquidor això que no passar-nos el nadal pensant en que s’acabi d’una vegada?

Com a bona dissenyadora gràfica, us he preparat unes boles per l’arbre de nadal imprimibles amb missatges molt inspiradors.

Jo les he posat a l’arbre i una l’he penjat a la porta de casa, per recordar-ho, per tenir present les coses que em fan feliç i per fer totes aquelles que em faran créixer més durant el 2018. També les podeu utilitzar per decorar un regal, escriure un missatge al darrere i inspirar a qui ho necessiti.

Les podeu descarregar aquí! 

Em farà molta il·lusió veure com decoren els vostres arbres de nadal i com us inspiren, etiqueteu @estasconvidat a les fotos!