Com personalitzar la papereria del teu casament

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

QUÈ ÉS LA PAPERERIA DEL CASAMENT

Què és la papereria del casament, et preguntaràs. Les invitacions? Si i no. La papereria del casament són tots elements gràfics del casament: invitacions, minutes, targetes, sitting plan, etc.

Són dels detalls que criden més l’atenció dels convidats i dels més senzills de personalitzar. És important que tots els elements vagin en consonància amb el disseny de la invitació i la temàtica del casament: estil, colors, tipografia, cartolina, elements visuals, etc.

ELEMENTS QUE FORMEN LA PAPERERIA DEL CASAMENT

Aquí us deixo una llista dels elements que podeu personalitzar pel vostre gran dia i alguna idea que us ajudarà a organitzar el vostre casament:

  • Invitacions i sobres: és el primer que rebran els vostres convidats, per tant, cal que la dissenyeu i la cuideu perquè reflecteixi que és LA VOSTRA INVITACIÓ i de ningú més.
  • Minutes: normalment es col·loquen sobre del plat i formen part de la decoració de la taula. No ho deixeu per última hora i que us arruïnin la decoració, mimeu-les com les invitacions. Fugiu de l’A5 imprès amb paper que posen alguns càterings i assegureu-vos de com seran les minutes si us entren amb el banquet.
  • Números de taula: cada vegada més parelles opten per posar un nom a la taula segons els seus gustos musicals, viatges, etc.
  • Targetes amb el nom del convidat: feu targetes seguint la mateixa línia gràfica per marcar on seurà cada convidat a la taula.
  • Targetes per organitzar les taules/sitting plan: és un dels elements fonamentals en tots els casaments i on ens podem permetre ser creatius tant amb la gràfica com amb la decoració. Inspireu-vos i seguiu la línia del disseny de les invitacions
  • Targetes d’agraïment: a vegades, els nuvis, per agrair als convidats que hagin compartit aquest dia amb ells, deixen una petita nota d’agraïment a la taula. És un detall molt bonic, que segur es voldran endur a casa de record!
  • Detalls pels convidats: és el que s’enduran a casa els vostres convidats. És genial que el detall també estigui relacionat amb la temàtica del casament però també que hi hagi el vostre logo, paleta de colors, etc.
  • Llibre de firmes: els llibres de firmes són un dels elements que més han evolucionat els últims temps. Missatges en ampolles, càpsules del temps, arbres amb empremtes, peces de fusta… Personalitzeu aquest bonic record que guardareu per tota la vida.
  • Cartells: No oblideu personalitzar els cartells de benvinguda, cartells amb missatges, cartells senyalitzant el llibre de firmes, photocall o taula dels detalls.

 

Una manera senzilla de poder personalitzar altres elements com sobres, bossetes, teles, peces de fusta, etiquetes, etc. és fer un segell amb el vostre logo. Aquí pots veure alguns dels dissenys d’invitacions i papereria que hem fet a Estàs Convidat.

Segueix-me a les xarxes socials per veure més idees i dissenys pel vostre casament: instagram, facebook i pinterest.

No oblidis subscriure’t al newsletter d’Estàs Convidat per rebre al teu email més consells pel vostre casament i per descarregar-te recursos gratuïts per començar a organitzar-lo![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari