Invitació de casament “Viatge”

111,25175,00

Us encanta viatjar? Heu recorregut mig món junts? Doncs aquesta és la vostra invitació. El disseny d’aquesta invitació no deixarà indiferent a cap dels convidats del vostre casament. Benvinguts al llarg viatge!

Com és l’invitació de casament?
La invitació fa 20x9cm i està impresa a color a doble cara amb cartolina mate de 300gr obtinguda de boscos sostenibles i de forma respectuosa amb el medi ambient.

La podeu personalizar?
Personalitzarem la invitació amb els vostres noms, la data, el lloc, el vostre hashtag, les vostres frases i el mapa del fons en el cas que vulgueu una regió concreta.

Què inlou el preu?
En el preu està inclòs el disseny personalitzat, la impressió a color i doble cara, el sobre kraft bàsic, la manipulació i l’IVA. El sobre es pot personalitzar per la part interior forrat per un cost adicional. I també tenim disponible el sobre kraft amb arandela 110x210cm.

El preu varia segons les unitats seleccionades. Si voleu concretar la quantitat d’invitacions, per exemple 60 unitats, feu el vostre encarreg per email.

Vols mimar el teu casament fins l’últim detall?
Si voleu que tota la papereria del casament segueixi la mateixa estètica de l’invitació mireu la papereria disponible a conjunt.

Informació addicional

Unitats

25 unitats (4,45€/unitat), 50 unitats (3,00€/unitat), 75 unitats (2,15€/unitat), 100 unitats (1,75€/unitat)