Invitació de casament “Viatge”

111,25175,00

Us encanta viatjar? Heu recorregut mig món junts? Doncs aquesta és la vostra invitació. El disseny d’aquesta invitació no deixarà indiferent a cap dels convidats del vostre casament. Benvinguts al llarg viatge!

Com és l’invitació de casament?
La invitació fa 20x9cm i està impresa a color a doble cara amb cartolina mate de 300gr obtinguda de boscos sostenibles i de forma respectuosa amb el medi ambient.

La podeu personalizar?
Personalitzarem la invitació amb els vostres noms, la data, el lloc, el vostre hashtag, les vostres frases i el mapa del fons en el cas que vulgueu una regió concreta.

Què inlou el preu?
En el preu està inclòs el disseny personalitzat, la impressió a color i doble cara, el sobre kraft bàsic, la manipulació i l’IVA. El sobre es pot personalitzar per la part interior forrat per un cost adicional. I també tenim disponible el sobre kraft amb arandela 110x210cm.

El preu varia segons les unitats seleccionades. Si voleu concretar la quantitat d’invitacions, per exemple 60 unitats, feu el vostre encarreg per email.

Vols mimar el teu casament fins l’últim detall?
Si voleu que tota la papereria del casament segueixi la mateixa estètica de l’invitació mireu la papereria disponible a conjunt.

Informació addicional

Unitats

25 unitats (4,45€/unitat), 50 unitats (3,00€/unitat), 75 unitats (2,15€/unitat), 100 unitats (1,75€/unitat)

Com puc fer la comanda?

a) Mitjançant la pàgina web

1. Seleccioneu les unitats d’invitacions que necessiteu, afegiu-les a la cistella i continueu amb el pagament.

2. Envieu-nos un document word amb el text a hola@estasconvidat.com.

3. En 48 hores us enviarem en PDF el disseny de la papereria perquè verifiqueu les dades.

4. Un cop aprovat el disseny, ho enviarem a impremta. Entre 7 i 10 dies rebreu les invitacions per entregar-les als convidats.

b) Enviant-nos un email

1. Envieu-nos un email a hola@estasconvidat.com i indiqueu-nos el model, la quantitat d’invitacions, els idiomes, dubtes que tingueu, etc..

2. En 24-48h ens posarem en contacte amb vosaltres resolent els vostres dubtes i adjuntant un pressupost.

3. Si el pressupost us sembla bé, us demanem una paga i senyal del 50% de l’import mitjançant una transferència bancaria.

4. Envieu-nos un document word amb el text a hola@estasconvidat.com.

5. En 48 hores us enviarem en PDF el disseny de la papereria perquè verifiqueu les dades.

6. Un cop aprovat el disseny, ho enviarem a impremta. Entre 7 i 10 dies rebreu les invitacions per entregar-les als convidats.

Podeu contactar amb nosaltres durant tot el procés via e-mail a hola@estascovnidat.com o bé trucant-nos al 603 744531

Quan arribarà la papereria?

La papereria estarà llesta en 15 dies laborables a partir de la confirmació de la comanda (per a més info pots consultar l’apartat “Com puc fer la comanda?”)

Si necessites tenir-les abans, contacta amb nosaltres enviant-nos un email a hola@estasconvidat.com o trucant-nos al 603 744531  i mirarem com fer-ho 😉

Tens algun dubte?

Podem imprimir la papereria en dos o més idiomes?
Sí, només cal que ens passeu les traduccions i ho maquetarem amb els idiomes que calgui sense cap cost afegit.

Puc realitzar canvis de color o tipografia?
Es poden realitzar canvis mínims, consulta’ns abans si és possible realitzar qualsevol tipus de modificació abans de finalitzar la comanda.