Cansada, feliç i motivada a parts iguals

Acabo el mes de Febrer cansada, feliç i motivada a parts iguals. Cansada de fer malabars amb l’agenda, el mail i el mòbil. Feliç d’haver de fer-ho. És bon senyal, diuen a casa! I motivada per tot el que m’espera els següents mesos!

Quan vaig decidir que volia viure el meu somni, no m’imaginava que en tan poc temps estaria treballant amb parelles tan fantàstiques i compartint moments tan especials.

Vaig començar el mes de gener amb les piles ben carregades. Tornava de Bali. Era impossible no sentir-se tan i tan bé! Ara em sembla que fa una eternitat que vam tornar, perquè no he parat. I sabeu què? M’encanta! M’encanta obrir el mail i veure les idees que m’envien les núvies, m’encanta que vulguin veure com van els dissenys de la papereria abans d’hora, que vulguin quedar per anar a mirar flors pels centres de taula i per mirar i remenar papers per les invitacions.

Aquest mes de Febrer també he fet anys, 24. I estic super orgullosa d’estar vivint aquest moment amb només 24 anys. M’emociona imaginar que, quan en faci 28, hauré escoltat una pila d’històries meravelloses. Per mi, no hi ha res millor que escoltar històries d’amor entre tasses de te i talls de pastissos i que això formi part de la teva feina!

Els meus pares m’han fet un regal que em fa més feliç que una perdiu, gínjol i un anís! Tot junt! Allà va… El 23 d’Abril començaré el workshop de Bodas de Cuento! No us podeu imaginar els salts que vaig fer quan vaig rebre el mail de l’equip de Bodas de Cuento dient-me que en formaria part! Penso explicar-vos tots i cada un dels detalls!

Acabo el mes de Febrer en un núvol escoltant Forever Young, d’Alphaville. No sé què té aquesta cançó, que m’encanta!

Loveletter

Subscriu-te al newsletter d’Estàs Convidat i rep un regal de benvinguda: un 5% de descompte i una guia per organitzar el vostre casament!