Invitació de casament “Viatge”

des de 2,10€

Us encanta viatjar? Heu recorregut mig món junts? Doncs aquesta és la vostra invitació. El disseny d’aquesta invitació no deixarà indiferent a cap dels convidats del vostre casament. Benvinguts al llarg viatge!

Com és l’invitació?
La invitació fa 20x9cm i està impresa a color a doble cara amb cartolina mate de 300gr.

La podeu personalizar?
Personalitzarem la invitació amb els vostres noms, la data, el lloc, el vostre hashtag, les vostres frases i el mapa del fons en el cas que vulgueu una regió concreta.

Què inlou el preu?
En el preu està inclòs el disseny personalitzat, la impressió a color i doble cara, el sobre kraft bàsic, la manipulació i l’IVA. El sobre es pot personalitzar per la part interior forrat per un cost adicional. I també tenim disponible el sobre kraft amb arandela 110x210cm.

El preu varia segons les unitats seleccionades. Si voleu concretar la quantitat d’invitacions, per exemple 60 unitats, feu el vostre encarreg per email.

Rebreu totes les nostres invitacions a punt per començar-les a repartir entre els vostres convidats. Si voleu rebre una mostra abans d’encarregar les vostres invitacions, feu clic aquí.

Vols mimar el teu casament fins l’últim detall?
Si voleu que tota la papereria del casament segueixi la mateixa estètica de l’invitació mireu la papereria disponible a conjunt. A més, encarregant les invitacions, tindreu de regal un 5% de descompte amb la papereria: minutes, seating plan, marca-llocs, etc. I si voleu personalitzar tots els detalls, encarregeu el vostre segell de casament.

Esborrar
Personalitza la teva invitació
  • Mòbils, email, text amb la data límit per confirmar, etc.
  • 0,00 €

També et recomanem…