Invitació de casament "Fotomaton III"

161,25370,00

Voleu fer un recorregut per la vostra història d’amor passant per la vostra primera foto junts fins al dia que et va demanar que et casis amb ell? Fotomaton és la teva invitació de casament!

Com és l’invitació?
La invitació fa 12x17cm i està impresa a color a una cara amb cartolina kraft de 300gr. També porta una tira amb imatges impreses amb cartolina fotogràfica.

La podeu personalizar?
Personalitzarem la invitació amb els vostres noms, la data, el lloc i les fotografies que ens haureu d’enviar per email.

Què inlou el preu?
En el preu està inclòs el disseny personalitzat, la impressió a color i a una cara, la tira fotogràfica, el sobre kraft bàsic, la manipulació i l’IVA. El sobre es pot personalitzar per la part interior forrat per un cost adicional. I també tenim disponible el sobre kraft amb arandela 110x210cm.

El preu varia segons les unitats seleccionades. Si voleu concretar la quantitat d’invitacions, per exemple 60 unitats, feu el vostre encarreg per email.

Rebreu totes les nostres invitacions a punt per començar-les a repartir entre els vostres convidats. Si voleu rebre una mostra abans d’encarregar les vostres invitacions, feu clic aquí.

Vols mimar el teu casament fins l’últim detall?
Si voleu que tota la papereria del casament segueixi la mateixa estètica de l’invitació mireu la papereria disponible a conjunt. A més, encarregant les invitacions, tindreu de regal un 5% de descompte amb la papereria: minutes, seating plan, marca-llocs, etc. I si voleu personalitzar tots els detalls, encarregeu el vostre segell de casament.

Neteja

Informació addicional

Dimensions12 × 17 cm
Unitats

25 unitats (5,80€/unitat), 50 unitats (3,40€/unitat), 75 unitats (2,50€/unitat), 100 unitats (2,10€/unitat)

Sobre

Craft Bàsic (0,00€/unitat), Craft Bàsic forrat (1,00€/unitat), Sobre Arandela (0,40€/unitat)

Loveletter

Subscriu-te al newsletter d’Estàs Convidat i rep un regal de benvinguda: un 5% de descompte i una guia per organitzar el vostre casament!